Welkom bij Le Bocage, Savigny!

Landgoed Le Bocage  ligt in Savigny, dat is een dorpje in de authentieke en landelijke omgeving van het departement de Haute-Marne in Frankrijk. Er zijn 26 Savigny’s in Frankrijk. “Ons” Savigny ligt in het zuidelijke puntje van de regio Champagne-Ardennen grenzend aan Bourgondië en heeft postcode 52500.

Op landgoed Le Bocage bevinden zich twee bijzondere bij elkaar gelegen gebouwen: het negentiende-eeuwse château genaamd Le Bocage en ertegenover het bijna tweehonderd jaar oude jachtslot St. Hubert met aan de binnenplaats de voormalige paardenstallen. Beide gebouwen zijn gelegen op een prachtig, ommuurd terrein van meer dan 3,2 hectare, dat beplant is met eeuwenoude bomen.

             

          Château Le Bocage                                                                                                                            Jachtslot St. Hubert        

 Landgoed Le Bocage is een rust- en stiltecentrum, waar het toch gonst van de activiteiten.

Bijzonder voor de lokatie is dat er 's nachts praktisch geen LICHTvervuiling is, omdat de hele omgevings verlichting 's nachts uit gaat. Hierdoor zijn, veel meer dan in de Randstad, met het blote oog de talloze sterren goed waarneembaar!

Het landgoed biedt een stijlvolle groepsaccommodatie in Le Bocage (max. 36 personen) en de Gite van St. Hubert bied plaats aan 12 personen en de B&B in St. Hubert eveneens aan 12 personen (dus max. 24 personen). Totaal kunnen we dus 60 personen herbergen in de twee gebouwen. Daarnaast biedt het park ook nog de mogelijkheid om tentjes te plaatsen.

Het domain is zeer geschikt voor:

- familiereünies

- bruiloften

- yoga-, dans- en zangvakanties

- workshops voor beeldhouwen, schilderen, fotografie en sterrenkunde

- natuur-, culturele of spirituele evenementen

- wandel-, fiets- of tourvakanties

- bedrijfstrainingen of retraites

- vakanties voor families met een gehandicapt kind*

* In samenwerking met de nederlandse stichting voor het gehandicapte kind (NSGK). Wij steunen het Neijboer-fonds van deze stichting

                                                                                                                                                                                                       Overzicht gehele landgoed

Onze belangrijkste doelstelling is het met name voor groepen van twaalf tot zesenzestig personen beschikbaar stellen van een uitzonderlijke accommodatie in een bijzondere omgevin tegen een betaalbare prijs.

Op basis van tweepersoonskamers en volledige bezetting van Le Bocage en St. Hubert komt dit neer neer op een prijs van  € 35 per persoon per nacht en dit is incl. toeristenbelasting, beddengoed, stookkosten en BTW doch exclusief schoonmaakkosten.

Voor slechts € 35 per persoon per dag verzorgen we ontbijt, lunch en diner voor u. Klik hier voor onze catering service

De aangegeven prijzen zijn een reken-of richtprijs voor een groep die een week ( zes nachten) op le Bocage willen verblijven!

Neem contact met ons op voor andere arrangementen, vragen of specifieke wensen!

Location:

Contact:

Address:Le domaine Le Bocage
1, rue du Château
52500 Savigny, Haute-Marne France
Tel. : +33 3 258 479 10
Mobile: +31 6 15 31 78 08 Afbeeldingsresultaat voor whatsup
Email: info@lebocage.nl
Web:www.lebocage.nl

Quick Contact:

Name:
Email:
Message: