Gastenboek

Wij zijn benieuwd hoe het verblijf op Le Bocage u is bevallen. Hier kunt u uw reactie achterlaten.

Een greep uit voorgaande reacties.

Emeke Buitelaar:

Het eerste wat me opviel na aankomst op le Bocage, was de prachtige omgeving met al haar natuur geluiden. Wat een feest om een weekend op zo’n indrukwekkend kasteel te mogen slapen. Alles zag er heel schilderachtig uit. Alleen al door om je heen te kijken waande ik me in een mooi schilderij. De hele entourage werkt enorm inspirerend en geeft je de ruimte om te zijn wie je bent en te doen waarvoor je gekomen bent; genieten, bijkomen, gelijkgestemde mensen ontmoeten, samen je passie delen. Ik voelde me heel erg welkom en ons inwendige mens werd ook goed gestreeld. Ik mocht samen met een andere gast een hele mooie ervaring delen; we stonden ’s nachts nog even op het balkon naar de bijna volle maan te kijken, toen er geluidloos een witte uil met gespreide vleugels ons in de lucht aan bleef kijken op ongeveer een meter afstand. De maan stond pal achter de uil. Gelukkig hebben we het allebei gezien andes zouden we denken dat het een sprookje was. Ik kom zeker terug om een week workshops te geven op deze super plek.

www.emekebuitelaar.nl

 

Danny Andreas:

Ik heb Le Bocage ervaren als een zeer bijzondere plek. De gebouwen zijn prachtig en voelen nostalgisch aan. Door de ligging ‘aan’ het dorp, met uitzicht op het prachtige pittoresk kerkje, waan je je eeuwen terug. Het landgoed biedt mogelijkheden voor mensen, met diverse behoeftes. Ook de omgeving is heel mooi, voor eindeloze mijmerende wandelingen.

www.brainspiration.nl

 

Cor Hoogland:

 

Het is alweer een tijdje geleden dat wij het landgoed Le Bocage hebben bezocht, we hadden via via vernomen dat het was opgeknapt en dat het voor verschillende doeleinden beschikbaar werd gesteld. Nieuwsgierig als wij waren hebben we de kans gegrepen toen we op doorreis naar het zuiden waren op een late winterse dag, wat al leek op een mooie voorjaarsdag. Het zonnetje scheen er lustig op los toen we door de toegangspoort reden. Statig stonden daar het hoofdgebouw met de bijgebouwen voor ons. Stel je de tijd voor dat hier een familie woonde met alle bedrijvigheden van werklui en paard en wagens, nu een rustige oase in een aleender rustige landelijke omgeving. We kwamen op een tijdstip dat de nieuwe beheerders juist waren geinstalleerd en kregen een rondleiding door alle gebouwen. Indrukwekkend gerestaureerd met nieuw gestylde decoraties gebaseerd op de oude ornamenten uit de geschiedenis van het landgoed. Heerlijk krakende verdiepings vloeren doen je inbeelden dat er de nodige intriges zullen zijn geschied in de nachtelijke uurtjes............ In de bijgebouwen zijn prachtige zalen gerestaureerd, modern met orginele aspecten en geschikt voor alle mogelijke bijeenkomsten. Een prachtige plaats voor een huwelijk ceremonie met een ambachtelijk feest op de beschutte binnenplaats. Wij waren er maar een nacht, maar hebben indrukken opgedaan als zijnde vele eeuwen, want de oude en de nieuwe tijd komen prima samen op dit landgoed Le Bocage.