Catering

Tijdens uw verblijf op Le Bocage is het mogelijk de catering geheel of gedeeltelijk door ons te laten verzorgen. Een uitgebreide lunch of bijzonder diner met familie, vrienden of andere gasten wint aan sfeer, wanneer u dit overlaat aan een ervaren en enthousiaste beroepskok, die de maaltijd ter plekke bereidt met verse ingrediënten. Dus wilt u zorgeloos genieten en alle aandacht aan uw gasten of cursisten wijden? Dan neemt Le Bocage deze taak met veel plezier op zich.

We hebben een overeenkomst met vaste beroepskoks of cateraars die de catering op Le Bocage verzorgen.

Onze intentie met het koken is vooral dat het vers moet zijn, duurzaam en zoveel mogelijk biologisch en vegetarisch…  maar vooral dat het lekker en gezond moet zijn, met liefde bereid en daar waar mogelijk gebruiken we zoveel mogelijk de streekproducten van lokale ondernemers.

 

Het standaard menu voor groepen het volgende:

Ontbijt: met yoghurt, muesli, cruslie, vers gesneden fruit, brood en broodjes van de lokale bakker, boter, zoet beleg, kaas en vleeswaren voor niet Vega en om de dag een ei.

Lunch: verse soep, verse salade, humus, brood van de lokale bakker, Franse kaas en vleeswaren voor de niet vega.

Diner: warme maaltijd variërend met aardappels, gekookt ,gebakken, of puré, rijst, pasta of noedels gerecht, verse groenten en verse salade vlees en/of vega en een dessert.

De standaard gerechten of thema’s zullen zijn van over de wereld, Frans, Italiaans, Grieks, Mexicaans, Marokkaans, Oosters, Chinees, Zuid Amerikaans, Hollands. In overleg zullen de thema's gekozen worden.

Onze specialiteit en voorkeur gaat naar vegetarisch gerechten maar op verzoek zullen we ook gerechten met rundvlees of kip serveren.

Met alergie en dieet word zoveel als mogelijk rekening gehouden, geef tijdig het dieet of alergie door en we doen wat we kunnen om daar aan te voldoen.

De kosten voor een standaard menu zijn  € 35 per persoon per dag, voor kinderen zijn in overleg eventueel aangepaste menu’s en prijzen. In de prijs zijn alle corvee werkzaamheden als afwas en schoonmaak en dergelijke inbegrepen, onze gasten van de groepen hoeven alleen hun eigen servies te verzamelen op daarvoor aangegeven punten.

 

In principe is alles mogelijk en in samenspraak kunnen we alles voorschotelen wat u wenst; Geef uw vragen en wensen aan ons door, dan vinden we samen een ‘culinaire’ oplossing.

Contact:

Address:Le domaine Le Bocage
1, rue du Château
52500 Savigny, Haute-Marne France
Tel. : +33 3 258 479 10
Mobile: +31 6 15 31 78 08 Afbeeldingsresultaat voor whatsup
Email: info@lebocage.nl
Web:www.lebocage.nl

Quick Contact:

Name:
Email:
Message: