De kamers

In Le Bocage bevinden zich 15 tweepersoons slaapkamers en een slaapkamer voor 4 personen op twee verdiepingen met uitzicht op het park of het schitterende heuvellandschap. De karakteristiek ingerichte kamers zijn ruim en bieden heerlijk slaapcomfort.

De vloeren van de slaapkamers zijn beschilderd door kunstenares Carine van Steen uit Amsterdam. De geschilderde figuren zijn geinspireerd op de ornamentiek van de smeedijzeren hekken van het landgoed. Waardoor na renovaties, de eenheid in stijl tussen binnen en buiten werd hersteld. Met behulp van sjablonen heeft zij de vormen in verschillende  kleuren en verschillende compositeis aangebracht . Zo heeft iedere kamer een eigen kunstwerk op de vloer.

Voor meer informatie over haar vloerdecoraties zie: http://www.bijzonderevloeren.dds.nl/

Voor meer informatie over Carine, zie website : http://www.carinevansteen.nl/

 

 

Eerste verdieping

Op de eerste verdieping zijn 7 slaapkamers met twee eenpersoonsbedden, één slaapkamer met vier eenpersoonsbedden en gezamelijke wasruimtes (vier douches, vier wastafels, vier toiletten).

 

Tweede verdieping 

Op de tweede verdieping zijn 7 slaapkamers met twee eenpersoonsbedden en gezamelijke wasruimtes (vier douches, zes wastafels, vier toiletten).

 Plattegrond van de eerste verdieping.

 

Plattegrond van de tweede verdieping

Contact:

Address:Le domaine Le Bocage
1, rue du Château
52500 Savigny, Haute-Marne France
Tel. : +33 3 258 479 10
Mobile: +31 6 15 31 78 08 Afbeeldingsresultaat voor whatsup
Email: info@lebocage.nl
Web:www.lebocage.nl

Quick Contact:

Name:
Email:
Message: