Trouwen in een château in Frankrijk, wie wil dat nu niet!?

Een huwelijksdag is een dag om nooit te vergeten. Daarom gaan steeds meer mensen voor het vieren van hun bruiloft op zoek naar een bijzondere locatie.

Alle reden om uw keuze te laten vallen op Le Bocage: met zijn unieke uitstraling  beschikt ons landgoed over de capaciteit om uw gasten te verwelkomen in onze speciale feestzaal en tevens te laten overnachten na een geweldig feest!

Het maximaal aantal gasten voor het bruiloftsdiner in de feestzaal is 120 personen en om te overnachten op de locatie is 60 personen, maar in de directe omgeving kunnen we nog 35 personen onder brengen (op loop afstand!).; Ook de parkeerplaats voor meer dan 100 auto's is op loopafstand en we kunnen voor bewaking daarvan zorgen.

Dit alles voor een zeer betaalbare prijs.

Landelijke of Boeren bruiloft.

De gebouwen stralen grandeur uit en de omgeving is rijkelijk, maar de inrichting, de faciliteiten en de sanitaire voorzieningen zijn eenvoudiger. Het landgoed laat zich zeer goed lenen voor ‘Landelijke of Boeren Bruiloften’, een feest waarbij luxe niet voorop staat en eenvoud met smaak centraal staat.

 

Dus meer in de trend van aan lange houten tafels eten, huwelijksvoltrekking in het bos, puur, biologische streekmaaltijden, echt op zijn Frans.De zogenaamde ‘Bohemian bruiloft'. Niet perfect gestyld, maar aangepast aan de omgeving en het gevoel van de plek.

Alle kamers zijn sober en eenvoudig zijn ingericht (ZEN) en de faciliteiten zijn centraal per verdieping. 

Mochten er oudere mensen zijn die daar problemen mee hebben, dan kunnen we ze op een steenworp afstand onder brengen waar ze op de eigen kamer bad/douche en WC hebben!

 

 

De kerkelijke inzegening van uw huwelijk kan plaatsvinden in het pittoreske kerkje van Savigny, dat tegenover het landgoed ligt. Desgewenst organiseren wij ook dit voor u evenals een pastor of voorganger.

 

 

 

 

Eten en drinken

U kunt gebruik maken van onze eigen huiscateraar of uw eigen cateraar inhuren.

Onze cateraar – expert in de Franse keuken - kan van alles organiseren, van creatieve wijnpresentaties met hapjes van allerhande soort tot een uitgebreid diner met kunstig opgemaakte schotels en zoveel gangen als u maar wilt.

      

 

 

 

 

 

 

 

 

Meer informatie

 

Voor meer informatie over organisatie die bruiloften op ons landgoed verzorgen, kunt u kijken op franse wedding planners

Wilt u in Frankrijk trouwen, maar wel volgens de Nederlandse wet, dan kunnen we een buitengewoon ambtenaar van de burgerlijke stand aanbevelen: mevrouw Monique Parijs. Meer informatie vindt u op haar website

Contact:

Address:Le domaine Le Bocage
1, rue du Château
52500 Savigny, Haute-Marne France
Tel. : +33 3 258 479 10
Mobile: +31 6 15 31 78 08 Afbeeldingsresultaat voor whatsup
Email: info@lebocage.nl
Web:www.lebocage.nl

Quick Contact:

Name:
Email:
Message: